ACTIVITEITEN

Kolamela treedt met haar activiteiten binnen het maatschappelijk middenveld op als laagdrempelige bruggenbouwer. Wij nemen een vertegenwoordigingsrol op om signalen van Sub-Sahara Afrikaanse jongeren in Vlaanderen en Brussel attentie op te wekken. Daarnaast laten deze jongeren zelf hun stem horen die wij versterken door middel van debatten, dialoogtafels, podiumkunsten, workshops en meer.

Kolamela neemt deel aan, ondersteunt en organiseert culturele en educatieve activiteiten. Wij wensen maatschappelijke kwesties waarmee Sub-Sahara Afrikaanse jongeren geconfronteerd worden (bijvoorbeeld racisme, mentale gezondheid, gebrek aan begrip, dubbele identiteit, …) aan het licht brengen.


Wij wensen met verschillende organisaties samen te werken als bondgenoten om uitwisselingsmogelijkheden te creëren, van elkaar te leren en verandering in onze diverse samenleving teweeg te brengen.


Wens jij een activiteit met ons te organiseren of ons uitnodigen om deel te nemen aan jouw activiteit(en)? Aarzel niet en contacteer ons op info@kolamela.be

 

VOORAFGAANDE PARTNERSCHAPPEN

BHM Belgium_edited.jpg